Hummer till nyår

Vi ska vara hemma hos oss i nyår. Våra grannar kommer in på mat & god dryck. Köpte även lite fyrverkerier, brukar inte ha det för barnen är så rädda..(tack och lov, faktiskt)..men i år så köpte vi ett litet paket. Mina barn har väldig respekt för "bomber". Dom står gärna inne vid vårt bruspråk och tittar ut. Vill inte stå ute och kolla..det låter ju så illa.
Jag är ju jätteglad för det....hoppas det håller i dig..:-) Fast dom blir ju större dom med.

Iallafall har M köpt hummer till nyår. Har ALDRIG ätit hummer...någon som har en smaskigt recept på vad jag ska göra med dom?! Måste googla lite på recept.

Min man kom hem och frågade om han kunde åka till USA en vecka i februari...hjälpa en kompis med en bil.
VA? Utan oss....glöm det!!! -Ja, jag förstod att du skulle säga NEJ.
Efter ett par dagar och jag fått smälta det lite så sa jag att OK, du får åka men bara om JAG får åka helt själv i höst...utan M och utan barn...Självklart!!!
Så nu sitter jag och kollar på Egypten i oktober. Har varit där 2 ggr och jag bara ÄLSKAR de landet!
Nu måste jag även hitta en vän jag kan åka med. Svårt det där...för man ska ju faktiskt kunna umgås en hel vecka tillsammans. Jag har ju många kompisar...men inte så många som jag vill vara en HEL vecka med...dessutom bo i samma lgh. Förstår ni?! Men jag har några som jag ska fråga...:-) Hoppas det blir av bara.

Kram kram



Mysig julafton

Vi hade en jättefin och mysig julafton. Det var min familj och syster med sina två barn Theo 2 år och TIlde 1 år, sen kom bror med fru och deras lilla nyfödda som är 2 veckor. Sen var även deras gulliga lilla pudel Crayzy med...så vår katt Greta va inte så glad. Hehe
God mat och tomten kom ju givetvis med klappar. M och jag har kommit överens om för många år sedan att INGA klappar till varandra...men lik förbenat så köper vi...en till varann...:-) Jag fick ett fotbad med massage. Jag har verkligen önskat mig ett sånt. Jag som har så problem med mina fötter pga RA. Jag blev jätteglad!!!!

Nu idag så ska vi till M´s familj och fira. Sen ska jag hem ikväll och sätta mig i ett härligt varmt fotbad. Längtar.

Ha en trevlig fortsatt jul. Kram på er alla.


GOD JUL





Hoppas att ni alla får en härlig och fin jul. Vore trevligt om det kom lite snö också. :-)
Kram på Er alla.

Tomten skrämmer :-)

Tänk att nu är det bara 6 dagar kvar till julafton. Känner mig beredd...stod i går och stekte köttbullar i tre timmar. Snacka om att man luktade stek-os efter det. Nästan alla julklappar är klar...tomten hyrd och granen huggen..ska bara klä den i helgen. I morgon tänkte jag göra lite knäck och lussebullar.
 
Jag längtar verkligen att få vara ledig med barnen. Att få ligga och gosa på morgonen i sängen, istället för att upp och skicka iväg dom med bussen. Ska bli så härligt!!!

Det här med tomten. Vi har ju alltid samma tomte. De är en vän till min man som brukar komma. Han är två meter lång och stor som ett hus. Kommer i en stor härlig päls och luva. Barnen tycker de är spännande men min syster 27 år sitter som ett frimärke i soffan och tänderna skakar....OK jag överdriver lite men i stort sett så är det så. Hon tycker att vår tomte är stor & otäck...Hahaha. Tror jag ska be tomten att krama om syster i år...



  


Köttbulledags

Idag har jag varit hos tandläkaren. Har sprungit där ofta nu i höst...så ofta så att försäkringskassan går in och betalar halva räkningen nu...jävla tur de för det är inte billigt. Har haft lite otur med gamla lagningar som lossnar...amalgamet sitter ju inte i all eveighet utan dom börjar ju lossna nu.....men måste dom lossna under samma höst???? DYRT!

I morgon är jag HELLEDIG...vilket innebär, inge jobb, inga möten, behöver inte ut och handla, ingen lunchdate utan i morgon ska jag förbereda inför julen...steka köttbullar och ev baka. Ska stoppa in ljudboken i öronen och bara vara....helt underbart. Sen kommer barnen hem 14.00, och då blir inga köttbullar rullade....

God natt everybody

Beslutsångest

Varför kan jag inte bestämma mig? Så är det jämt. Ruggig beslutsångest. Då gäller det allt. Vad ska vi äta...kan inte bestämma mig, önskar att det vore någon som sa åt mig....gör det och det..men en sån finns inte. Mannen - gö vad du vill...bestämm du...TACK så jävla mycket då!! Jaha, blir korv för fjärde gången den här veckan. Varsågoda och ät.

Lika när jag kommer till ICA Maxi i Sandviken....NEEEEJJJJ...MIN parkering är upptagen....Jag har en egen parkering...JA, JAG tror det iallafall....ställer mig ALLTID på samma ställe och är den upptagen...får jag någon blackout,,,och åker runt runt runt...tills jag hittar en parkering som tycks skrika...-här kommer du in,,,,här behöver du varken backa, eller vara rädd förr att slå upp dörren på en annan bil och den ligger ganska nära till kundvagnarna.....det har hänt att jag åkt därifrån...för MIN parkering är upptagen...Vad fan håller jag på mig...
Hehehe...M hatar att följa mig till Valbo köpcentrum. Iallafall om JAG kör....för jag åker in första infarten....ner till typ HM....zickzackar mellan bilar för att hitta en BRA plats....nej...jag hittade ingen utan åker runt till andra sidan köpcentrat....för att hitta en där...blir alltid oxå där på samma ställe...varför åker jag inte dit på en gång då?...vet ni hur länge vi kan hålla på....Psyko jag!

God natt....eller....ska jag gå och lägga mig...äh, sitter uppe en stund till....nej...nu går jag och lägger mig. God natt.

ZID då?

Nu är det bara en vecka kvar, sen är det jullov. Har fullt sjå att få upp barnen på morgonen, men nu är det bara en vecka kvar. Vi har pusslat ihop lite så dom slipper gå på fritids. Det ska bli jätteskönt med lite jul & ledighet.
Kanske måste börja fundera lite på julmaten...har ni tagit tag i det redan? Vi ska ju fira hemma hos mig...alla i min familj kommer...alltså bror och syster med barn och min styvfar. Hoppas svärmor tänkte fira med oss i år...måste ringa och kolla med henne.
Vi kommer ju ha fasters lilla färsking på jul....han har inte fått något namn än...jag tyckte ZID...men det var bara jag som tyckte de va fint...Bror bara skakade på huvudet och såg ut som att han dumförklarade mig...hehehe.
Ser han inte ut som en ZID??

Nu måste jag jobba på lite...
Ha en härlig dag, kram kram!


STORA VALL.... :-(

Jo, jag är pigg & fräsch idag trots julbord och pubbesök igår. Vi var ju på stora vall igår och åt julbord. Ganska gott men vi är långt ifrån nöjda om jag säger så. Vi var ju ett sällskap på 60 personer. Vi blev uppdelade i 2 salar i en massa småbord...så vi kom ju ifrån varandra...fast vi blivit lovade att alla skulle få sitta ihop i en sal. Det var fri tillgång till dryck bara det att all ljus starköl tog slut efter en omgång. Fanns bara julöl och mellanöl kvar...Efter en halvtimme tog all mellanöl oxå slut!!! VA???
Personalen var otroligt stressande...*för lite personal*...så dom blev väldigt otrevliga.
Sa till flera bord att dom inte hade tid att ta upp snapsbeställningar...
- Jag har annat för mig än att stå här och ta upp beställning!!! VA igen...???
Aldrig mer STORA VALL i Gävle!!!!!

Vi var jättemånga som var sugen på ÖL..*fanns ju ingen på julbordet* så vi åkte till Cheers i Gävle. Fy f-n vad roligt vi hade där. Jättehärlig stämmning och alla var nöjda med att få ÖL...:-)

Nu ska vi hämta kidsen, sen ska jag till systeryster och hälsa på. Pussa lite på Tilde & Theo....


Santa lucia...

Fast jag har inget tillfälle att kolla på någon lucia i dag tyvärr. Ska åka och jobba nu sen ikväll ska vi på julbord på Stora Vall i Gävle. MMmmm gott. Troligtvis så fortsätter vi någon pubrunda i Gävle efter det...var jättelängesen man gick ut där...man håller ju sig till "hålan".
Så....i morgon kommer jag garanterat vara bakis....;-)

Trevlig Lucia helg alla goa människor!

Pojke som ska heta....namnlös???

 Hehe...snygg sömndrucken pose....Gynning?? No...it´s me...Jessie.... :-)

Iallafall så blev jag faster sent i går kväll...en liten pojke på 3 kg och 50 cm lång...*precis som en julskinka*..Hihi
Bror ringde i natt....jag svarade..tror nog jag sov fortfarande för jag uppfattade honom som att han skulle heta...Namnlös!?
- Ehh...namnlös??
- Neje, vi vet inget namn ännu...han är fortfarande namnlös...sa han...
- Öhh..jaha...du menar så...
- Sov vidare du, syrran....hahaha


P= Positiva

PPP= Positiva Party Pinglorna hette vi visst...Hehe...det var bara en som kom ihåg...
Vi hade jättetrevligt...så härligt att bara sitta och mysa med sina goda vänner. Jag verkligen älskar dom här tjejerna.

Hann inte med någon färgning ikväll...ska göra de i morgon...så jag lovar en shysst bild...;-)

God natt everybody...

Jo men visst ja, min bror och hans Linda är på förlossningen nu...första barnet...hoppas dom ringer inatt och berättar att jag blivit världens bästa faster....YIPPPIIEEEE


PPP

Nu ska jag iväg på handledning. Där pratar man problem-lösningar-konflikter mm. som man har på jobbet. Där samlas alla anställda...(vi är hela 3) och pratar med varann...brukar gå hett till ibland..Hehe.

Sen ska jag til frissan. Ska ju på julbord på lördag så man vill ju vara lite fin...ska nog försöka hinna med och sola en sväng på parkbadet oxå.

Ikväll ska syjuntan träffas...syjunta låter väldigt gammalt...eller hur?! Vi kallar oss PPP...kommer inte ihåg riktigt vad det stod för...vi bestämde namnet en mycket SEN natt...med mycket vin i kroppen....men de sista två p:na står för Party Pinglorna...vad står det första p:et för? Måste höra ikväll om det är någon som kommer ihåg de...Hahahaha

Kanske knäpper en bild på min nya frisyr sen...ska färga håret hemma i eftermiddag...hur ska jag hinna med allt?

Ha en härlig snöig dag Pinglorna...där ute i cybervärlden!


Mina naglar..

Idag har jag varit till Marjos nagelstudio. Brukar ju ha gele och fransk manikyr, men har haft uppehåll ett par månader...men idag har jag varit och fixat dom igen...Dom blev sååååå fina...:-)
Eller vad tycker ni?
Enda nackdelen med naglarna är att jag måste vara väldigt försiktig när jag spelar squach..och att det är ganska svårt att SMS:a...det är ju så små tangenter på mobilen....

Lovar mig själv att blogga varje dag....

...ända fram till julafton...  :-)
Hehe...jag är ju hopplös med bloggen...men nu så...
Annars då?
Här i Sandviken händer ju ganska mycket....lite rån här och var, nedskärningar på Sandvik, isbjörnar på gallerian.....
och nu närmar sig julen. Jag älskar jul. Mycket rött och ibland lite vitt, glitter och gran, kulor och ljus, nissar och tomtar. Blev klar med nästan alla julklappar i går...härligt. Nu är det maten kvar....*undrar hur mycket jag går upp denna jul*?   

Nu ska jag kolla på brothers and sisters....jobbar till i morgon bitti.

GOD NATT DÄR UTE....i cybervärlden....

RSS 2.0