Hehe..ja det va en lång måndagsmorgon....

Ja, vad har hänt sen den bra måndagsmorgonen jag skrev sist....inte så mycket...som vanligt....jobba...tvätta.....laga mat. Jo, jag var till läkaren och fick medicin för min RA så nu är jag redo för squach igen. Träna med Monika i morgon.
Förra helgen var vi i Sthlm på showen....den var inte så bra faktiskt. En konstig show...Uggla va jättebra, och Ulvesson va hyffsad, men Rheborg vet jag inte vad han gjorde på scen....?!
Annars åt vi mycket gott och drack godare....;-). Vi var på en Tapas restaurang vid Sergel....ojojoj vad mumsigt.
Dagen efter åkte vi till Barkarby outlet...hade en ny tröja och en ny jacka på mig...som jag hade köpt några veckor innan.....första gången jag använde de....det tjöt om mig i varenda affär jag gick in/ut i. Pinsamt!!!!
Alla bara titta....vi kollade efter om det var ett dolt larm som affären jag köpt kläderna i hade glömt att ta bort men vi hittade inget....tlll slut lessnade jag och satte mig på ett fik istället fick de andra tjejerna fortsätta shoppa. Det gjorde faktiskt ingenting...jag gillar ju inte att shoppa. Och jag lovar...jag snodde inget...:-/

På fredag ska jag på syjunta igen. Mina "gamla" arbetskamrater träffas en gång i månaden och snackar gojja och dricker vin...Skitkul. Längtar!! 

Ha en skön kväll!

  

RSS 2.0