Cruising i Gävle

Den här veckan har varit skön. Har varit ledig ganska mycket, så jag har haft mycket egentid när barnen är i skolan. Men tro inte att man gör något vettit på den tiden....nä, mest slappar bara. Men de är skönt de oxå.

Ikväll ska jag ut med mitt gamla jobb-gäng. Vi ska käka på Mulligans och dricka några glas vin..
I morgon är det Cruising i Gävle som vi åker in och kolla på. M har ju byggt en egen pickup som han vill åka med.
Det är jättekul och gå där inne och kolla på alla fina bilar....

Nu ska jag fix mellis till barnen som kommer hem från skolan.

Ha en trevlig helg!!!


Tjillevipp!

Jo, jag slutade ju 8 i morse. Har varit vaken sen 03....väldigt seg och sliten nu. Börjar 8 i morgon igen...orkar inte!!!!
Sen är jag ju i och för sig ledig bra många dagar, men ändå.
Jaja....idag blir det iallafall lungt. Ska kolla på film ikväll och mysa med mannen...;-)

Har bokat in UgglaRheborgUlvesson den 1 november med våra vänner/grannar. Vi är 6 personer som åker ner och bor på hotell och går på revyn...ska bli så kul!!! Har redan skaffat barnvakt..;-)

Sitter och surfar på en resa nästa år oxå...men inser nog att det blir nog svårt att både åka utomlands en vecka i maj och bila 4 veckor i sommar i Europa. Hur ska jag få ihop det både ekonomiskt och semster?!?!
HHmm...kanske jag ska åka med en kompis...i vinter....själv...utan man och barn...då blir det ju MYCKET billigare...;-)

Helgen har varit lugn

Mest umgått som familj den här helgen. Skulle egentligen jobbat dygn i fredags-lördagen men jag tog ledigt. Att bara få vara utan ha massa krav och "ska göra" över sig är skönt. Vi var upp till Högbo i går på dan och kolla på "bling bling" bilar...dom hade utställning. Dom flesta bilarna hade jättehögtalare bak i bilarna..lampor som blinkade här & var och lackade i spaceiga färger. Sen fick dom åka fram och testa sina högtalare...herregud vilket tryck. Snacka om att dom måste ha tinnitus...

Idag ska jag iväg och jobba. Börjar 10 och slutar 8 i morgon bitti.

Ha en bra söndag!!


Min kropp värker....

Har precis kommit hem från en squach-träning. Har inte spelat det på 6 år...så nu var det premiär...snacka om mör jag är i kroppen. Konstigt nog mest i ryggen...hur kan det komma sig...?!

Var och tog bort mina naglar idag oxå. Har ju haft ganska långa med förstärkning på och fransk manikyr...riktigt snygg, men nu bestämde jag mig för att ta bort förstärkningen så mina under får "vila" lite....men herregud hur mina såg ut. Alldeles förstörda...nu får jag har mörkgrått nagellack så dom inte syns...sen fick jag klippa av hela nageln
för dom var ju så tunn längst ut så det gick inte att behålla dom. Nu är dom superkorta iallafall...ett tag tills jag vill ha förstärkning igen...men är det värt det kan man ju undra...men vill man vara fin så får man lida pin....eller vad det nu heter.

Nu ska jag duscha barn och sen läggdags. Min man ska ut i garaget så jag får väl zappa själv då på tv:n.

God kväll!!

Sthlm är en underbar stad att strosa i på en lördag...

M och jag for ju ner till Sthlm och hade en underbar helg. Vi bodde på Hilton Slussen..verkligen jättefint. Det blev ju jättefint väder oxå på lördagen. Gick och strosade i gamla stan och var in vid city..där var det ju kulturfestival. Skoj skoj. Träffade på min bror med fru. Dom hade farit ner på fredagen och skulle åka hem. hann med en/två öl på Flytbryggan vid slussen. Jättetrevligt!!!
 
Broder, Linda & M

Sen på kvällen gick M och jag upp på söder och åt mat på Dollys. Hur  gott som helst. Verkligen att rekomendera om ni åker till Sthlm. Ungerfär som Churt Street i Gävle. Vi åt både förrätt & varmrätt...åt så vi storknade. Vid 22 var vi proppmätt och trött...tänkte att vi går tebax till hotellet och tar en drink i baren. Jo visst...tjena.
Vi hade tydligen missat att det skulle bli midnattsloppet på söder....många gator var avstängda...omöjligt att gina över oxå för det kom löpare hela tiden....19300 st var dom!!!! Det tog oss 1 1/2 timme ner till hotellet som låg 1.5 km bort från restaurangen...fast det va jättetrevligt...och mycket folk!!!
En sådan här resa gör vi om...snart hoppas jag!!! ;-)

I går var det dags för skoltajm. Hampe börjar i ettan och Rasmus i sexårs. Spännade..det hade gått jättebra första dagen!!

Spöregnade när dom gick till bussen...mammas älsklingar!!!

Nu jobbar jag....:-(
Rasmus ringde alldeles nyss och sa att han älskar mig. Han ringer varje kväll jag jobbar. Åhh...vill vara hemma.
I morgon ska jag cykla hem....för att hämta bilen och åka och få mig en kopp kaffe hos Titti.
Sen ska jag fixa naglarna. Har inte bestämt mig för om jag ska göra om förstärkningen eller om jag ska ha korta naglar ett tag. Börjar tycka det är lite småjobbigt med halvlånga naglar....Vi får se hur jag gör.
Sen på kvällen ska jag träna squach med Monika. Herregud...det var kanske.....6 år sedan jag spelade senast!!
Jag kommer garanterat få träningsvärk.....;-)

God kväll på er alla!!

Stockholm i helgen

Min bärbara dator har gått sönder...fick lämna in den och de sa att de antagligen måste ta bort allt som finns på den. Tvungen att lägga allt på ett USB minne...vad grejer man har egentligen på datorn. jag har alla bilder, lönerapporter, olika programvaror som jag "fixat" så jag kan.....ladda hem..;-), arbetsansökningar...ja, massor. Programvarorna fick ju givetvis inte plats på min USB så jag får göra om det när jag får tebax min dator. Fick ta den gamla nu...som tar ungefär 10 minuter på sig att starta....inte så kul.

Iallafall så har jag blivit utmanad av Titti..ska sätta in en fin bild sen när jag kommer åt mitt USB....som är hemma...jag är på jobbet som vanligt.

I helgen ska M och jag till Stockholm. Vi ska bo på Hilton Slussen. Det ska bli så grymt härligt. Bara han och jag (tror jag)...han har ju gjort så förr....bokat och jag trott att det är bara VI TVÅ...men då har det tydligen varit hela firman...då på 38 personer....då blev jag lite paff.....
-Men du sa ju att du bokat en resa för bara oss....
-Ja, men jag menade utan barnen, älskling. Vadå...sa jag inte att vi skulle på firmaresa??!!

Så jag vet inte om det kanske dyker upp fler på lördag...;-)...eller det kanske ska vara :-( 




Hösten är på väg

Känner redan nu att hösten är på väg. Känner mig hängig, ja rent av lite smådeppig...mörkare om kvällarna, kallare, ingen semester kvar :-(

Jaja...vädret är ju som det är. Ös regn..men så är det väl i hela landet. Lovat kidzen att åka till parkbadet idag. Det ska bli skoj faktiskt. Hampus ska öva på att lära sig simma. Nu kan hans kompisar så han har lite av panik nu...
...han ska ju börja ettan i år...och lillebror 6-års. Lillebror ser verkligen fram emot att börja skolan. Han får ju åka buss till skolan och det är väl de som är en höjdare...Hihi.

I helgen blir det ganska lugnt. Grannarna ska komma över i morgonkväll på pizza och lite karaoke. Jättekul. Har ju köpt sånt där till Playstation 2...singstar med 2 mikrofoner. När man står där och sjunger så bedöms du samtidigt med tex...Uselt! Bra! Kanon! Dåligt! Många goda skratt blir det!!

Sen är det ju OS!!!! Jag hänger med ganska bra i TV. Inte så jätteintresserad av idrott men OS och sverige är ju kul att titta på. Christian Olsson är fanbärare hörde jag nyss på radion...hade hoppats på Kallur!! Appråpå Kallur...Svärmor dejtade en Kallur förra året...det var tydligen morbror till de två tjejerna. Hade vart skoj om dom fortsatt träffas tycker jag!! Tycker dom verkar gulliga tjejer. 

Jaja..nu är det 40 minuter kvar på mitt skift. Ska koka mer kaffe till Magnus som kommer och tar över...jag har visst satt i mig nästan 6 koppar själv...??!!

Ha de bar alla.....jag är in då & då och kikar....men orkar inte skriva jämnt.
 
KRAM KRAM

   

RSS 2.0