MÅNDAG!

En bra måndagsmorgon!!! :-)


Nu är det höstlov

Vi far upp till min morfar i morgon. Tar x-tåget. På tisdag jobbar jag dygn, alltså kliver av 8 på onsdag morgon...då bär det av till värtahamnen där Silja Serenad går ifrån....40 timmars till Helsingfors...mannen, jag och barnen. Ska bli jätteskoj.  
De är ju en riktigt fin båt....på torsdagen går vi in till Helsingfors stad och kikar runt lite...
Sen på lördag har vi barnvakt och drar ner till Sthlm med våra vänner och går på ugglashowen...så nog har jag och göra hela veckan...;-)

Jag har ju RA....reumatism och nu har jag så fruktansvärt ont i min högra fot.. ..ag haltar. Känns som om någon med värsta klacken har stampat på min fot....jag tar ibumetin...men all smärta går inte bort...funderar på om jag måste ringa in till dr,,,men vad ska han göra åt.....kortisonspruta? Piller...ja, bätte än vanliga värktabletter så...
Jag ger det några dagar...kanske skovet upphör....annars ringer jag.

Nu ska jag se film...hyrt American Gangsters....med Denzel Washington som gansters?! Älskar den skådisen...men ALDRIG sett honom som den onde...så detta kommer bli intressant.

Kram på er!

Vad händer i helgen?!

Och vad händer i helgen då?
Jobbar nu till kl 17...sen hem och fixa tacos. Barnen älskar tacos. Sen blir det Idol på tv...I morgon ska Rasmus ha kalas för sina kompisar. 13 stycken blir dom. Kommer kl 12 så vi börjar med fransk hotdog sen lek. Han har alltid velat haft fiskdamm, men är nu för stor för det tycker han så vi ska göra i ordning en skattkarta så dom får leta efter godiset. Hoppas det blir fint väder så vi kan gömma ute. Efter det så är vi nog helt slut...så det blir inte mycket på kvällen. Ett glas rödtjut kanske...
På söndag ska mannen leverera en bil som han sålt. Åker ända ner till Norrköping....dom har varnat för blixthalka och storm så jag vet inte om jag är så sugen på att släppa iväg honom....på sommardäck.

På måndag far jag och syrran med alla barn upp till vår morfar i Bollnäs. Ska bli skoj. Tar nog x-tåget...hade tänkt ta bilen...men jag har ju oxå sommardäck så vi får se.

Trevlig helg everybody...

Tandplågaren

Har precis varit hos tandläkaren. Bet sönder en tand så halva lossnade förra veckan, så idag var det dags. Vill du ha bedövning frågade hon mig...-Nej, jag är mer rädd för sprutorna än borren....Så kollade hon lite i munnen....-Jo, du ska nog ha bedövning i alla fall....okej...pep jag lite låg och kände hur jag började svettas. Tanden hade gått av långt ner i tandköttet så det var en komplicerad lagning sa hon....hon bände, borrade, tryckte, sög i min mun så jag var helt färdig....Sicken jädra tur att jag tog bedövning...nu sitter jag här och tycker synd om mig själv....hungrig med kan inte äta för jag har en fotboll i munnen...vid 13 tiden skulle bedövningen gå ur....fast då vill jag väl inte ha någon mat iallafall....

Smäll på käften

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/dokusapa/bondesokerfru/article3599608.ab

Såg Bonde söker fru igår. Den där muppen som sa att- Ja, du är ju lite knubbigare än på korten!!!!
Några kilon är ju enkelt att gå ner. VA? Att säga så åt en tjej...på första dejten...ohövligt, idiotiskt så jag blir bara förbannad. Hade jag stått där och killen sagt så åt mig...jag skulle bli så ledsen att jag nog skulle lägga benen på ryggen och sticka därifrån. En smäll på käften skulle han oxå få!!!
FY MAGNUS!!!!!

Morfar med plattskärm

Min kära morfar har gått och blivit dator-ägare. Visst är det väl för härligt?! Han är 82 år..;-)
RIngde honom idag och frågade hur det går...
- Jo, jag googlar på...
Han har varit och köpt, min första dator-bok så nu sitter han hemma och lär sig själv. Han vill nog kunna lära sig maila sina barnbarn sen..han bor 10 mil ifrån oss.

Nästa vecka är det höstlov...jag har fortfarande inte bestämt hur vi ska göra med båtåkandet...lutar åt siljaline...vi får se.

Nu står min 6 åring och vill åt datorn!!!!!!! Precis när jag fått tummen ur och börja blogga...jaja..kanske återkommer senare...

Ha en skönt kväll!

Planera höstlovet

V. 44 är det höstlov. Barnen ska vara lediga hela veckan. Jag jobbar bara tisdag till onsdag dygn...perfekt. Slipper dom fritids. Men....dom vill ju givetvis göra någonting den veckan. Haft funderingar på att åka en kryssning, men Birka Paradie har vi åkt ett antal ggr så den båten kan vi nu. Viking line är de så mycket fylla på så de är inte så skoj. Satt och kolla på Silja Line...men vad dyrt det är. Vi skulle få betala för en kryssning, till Helsingfors, 2 nätter på båten, 2 frukostar och bussanslutning, 2800:-. Då ingår ingen middag & lunch för 2 dagar; då måste man lägga på någon tusenlapp där...(om det räcker)??!!.
Nä...det blir Eckerölinjen över dagen istället...  :-(...hade vart kul att åka silja

Nu på tisdag kommer min bästa kompis hit. Åsa. Hon bor i Falun. Vi har känt varann i många år och alltid hållt ihop.
Ska bli så kul. Hon kommer redan vid 7 på morgonen. Jag är på jobbet då, så hon får komma och hjälp M med barnen och ta dom till bussen..:-) Vi ska mysa hela dagen. Åka in till Gävle och fönstershoppa...billigast så..Hihi.

Ha de bra!! Kram på er!

Jag bara startar upp en blogg.....

...sen så lessnar jag ganska snabbt. Hittade en "gammal" blogg som jag startade -05...raderade alla gamla inlägg...så nu ska jag möjligtvis skriva lite där. Titta in där vettja!

http://jessicajohansson.spaces.live.com/

Min nya bil

Jaha..då var det en vecka sen jag skrev...fy på mig. Måste bättra mig.

I torsdags kväll blev jag av med min bil. Bara så där hastigt...Vi har ju haft den ute på blocket men inte lyckats sälja den. Det har ju inte gjort något för vi har inte hittat nån ny bil och jag är ju nöjd med min svarta pärla. Men i torsdags kom det en västeråsare och köpte den. OJOJOJ...vad ska jag åka i nu?! M och jag åkte till Sthlm och kolla på en Cadillac....jättefin. La bud på den....och fick den...YIPPIIII. Vi ska få hämta den på tisdag.
MIN NYA BIL..

I fredags va vi till Monika och Nicklas och käka middag med gott vin. Jättetrevligt. Mycket bra vänner....man kan verkligen slappna av med dom. Behöver inte "göra sig till", om ni förstår hur jag menar.

I går va det kalas för min nu 6årige son. Han fick en BMX....hur lycklig som helst blev han. Vi bjöd på sopplunch och sen massa kakor och marängswich....MMMmm...GOTT G  

RSS 2.0