Arbetsförmedlingen

Idag ska jag ner och skriva in mig på arbetsförmedlingen....hej hopp vad längesen man va där....
Jag har ju ett jobb på G...inte en fast tjänst men på timme...får reda på mer i eftermiddag,,,, :-)

I morgon far vi till Turkiet, Ska bli helt underbart med sol & värme. Bada i massor & äta gott....
Riktigt skönt att jag hade den här resan inbokad, för det är tungt nu sen Erik gick bort.

Ha en bra torsdag

KRAM


Erik

Jag har ju jobbat som pers.assistent i snart 7 år åt en kille på 20 år. Dessa år har givit mig så otroligt mycket. Vi två har verkligen fungerat bra ihop. Igår morse gick han bort efter en tid på sjukhuset. 
Vi skulle vara beredda på att det kunde ske, men det blir man ändå inte. 
Känns fruktansvärt tomt nu. På 7 år hinner man känna varann utan & innan.
Jag kommer att sakna honom jättemycket.   

Sänder ett stor kram till Dig, Erik.

Kram till alla

Nu på fredag åker vi ju till Turkiet, så jag har börjat se över packningen. Hela dagen igår sökte jag en kartong med mina sommarskor i. Den är helt borta?! Måste leta mer idag....annars måste jag ju köpa nya.. :-(

Vrusingen i lördags va jättekul. Mycket folk i Gävle, och många fina bilar. Vi tog en sväng med våra bilar oxå...ungarna bara älskar att crusa....M oxå...jag sitter gömd i baksätet om jag nu inte måste köra.

Igår kväll hamnade jag framför youtube....satt 2 1/2 timme!!!! Kom inte i säng förren 01. Finns mycket roligt att kolla på...sen hamnade jag vid tsunamin 2004....åh, vad jag satt och grinade. Så fruktansvärt tragiskt. Jag ska inte kolla på sånt där...jag blir så ledsen, ändå sitter jag och kollar....

Sänder en stor kram tlll alla som miste någon i tsunamin.....

Crusing i Gävle

Fick nåt städ-rus i morse...det är inte ofta men det är helt underbart att få såna rus, och vad fint det blir här hemma. Nu håller jag på att gå igenom massa fotografier. Såna som man framkallar och ligger på hög och dammar. Måste göra en kortlåda....kan ju inte sätta in dom i album...det är ju flera flera hundra...vad kul att se när barnen va små....herregud, har dom varit så liten och snälla?!?! Nu är dom bara.........stor........:-)

Ikväll är det Crusing i Gävle. Måste ju in då. Hoppas verkligen det blir fint väder.

TREVLIG KVÄLL

Yippi, pengar till midsommar

Förra året fick jag vänta till oktober tills jag fick tebax mina pengar på skatten. Därför att jag sambeskattades med mannen min. RSV var tvungen att få in hans deklaration och göra färdig den tills dom kunde betala till mig. Min man som har ett eget företag behöver ju inte lämna in sin deklaration förren senare....så därför tar det så lång tid.
Nu, from i år så har dom tagit bort sambeskattningen....så jag får mina pengar till midsommar... :-)
En extra liten inkomst vill man ju ha till semestern....känns jävligt bra faktiskt.

Vi funderar att åka på båtresa i år igen....köra försiktigt så vi inte går på grund IGEN. Blev dyrt sist...hahaha.
Denna gång stannar vi nog i mälaren och struntar i Sthlm skärgård. Jag gillar mälaren mycket bättre. Finns mycket ställen som vi inte har hunnit se där.....Längtar verkligen.

10 dagar kvar....måste börja tänka på packningen....!?

Kram

11 dagar kvar

I fredags/lördags var jag ju i Falun till Åsa. Vi hade jättemysigt. Åt god mat, gott vin och surrade i massor.
Sen gick vi på stan på lördagen. Jag tycker verkligen om Falun. Jättemysig stad.

Nu är det bara 11 dagar kvar tills vi far till Turkiet. Åh, vad härligt det ska bli. Sen är det planering för fulla muggar för resten av sommaren. Klart det blir en båttur på Mälaren...sen vecka 32 åker vi till Österrike på släktträff. M´s släktingar bor där....Jag bara älskar Österrike. Otroligt fint...precis som på vykort.

Nu ska jag gå ut och putsa lite på bilarna vi tagit hem från USA. En Camaro & en Mustang. Ska sätta ut dom på blocket så dom måste vara rena och fina. Vill sälja iväg dom så fort som möjligt nu....

Ha en härlig måndag kväll, Kram

RSS 2.0