Hål i plånboken

Idag är jag ledig. Funderar lite på vad jag ska göra. OK det är inge svårt att hitta något här hemma som måste göras...har en hel lista full, men jag skulle vilja göra nå roligt. Shoppa...behöver nya tröjor och jeans....barnen behöver stövlar...men känner även i plånboken att jag har varit sjukskriven 4 veckor...herregud....ett jättehål. Fattar inte hur folk klarar sig...dom som tex är långtidssjukskrivna...eller arbetslösa. Jag vet inte heller NÄR jag får pengar från FK...dom har skickat & ringt och kollat uppgifter flera ggr nu, både till mig & arbetsgivaren. Sen skulle dom kolla med deras egna läkare om jag nu kunde gå och jobba med en bruten arm...om han säger JA...får jag inga pengar då???
Äh, det blir nog bara stövlar till barnen idag...mina jeans och toppar får allt vänta tills lönen nåsta månad kommer....

I eftermiddag ska jag på vattengympa....barnen ska samtidigt på simskola...och sen ska vi stanna kvar på badhuset och mysa i vattnet ihop...härligt. 

Ha de gott idag!! 

Skit i hörnen

Har fortfarande inte fått tebax min dator... :(
Nu har jag fått låna M´s idag...en pyttelite skit som jag knappt kan skriva på. Fingret räcker till 3 tangetter..haha

Annars är det bra. Känner att jag börjar bli less på den här vintern nu...vill ha VÅR!!!
Medan jag sitter här nu i soffan och kollar på nyheterna så kommer plogen utanför....2 ggr....det har kommit snö inatt....och det vräker ner fortfarande. Hade velat åkt till köpis idag och köpa nya jeans...men jag törs inte köra helt enkelt på dessa glashala vägar.
Jag får istället ta itu med vissa hörn här hemma. Hörnen man läggar allt skräp i..."jag tar reda på det sen" hörnen...vi har ganska många såna hörn nu...MÅSTE MÅSTE!!!

Ha en härlig onsdag alla bloggare...KRAM KRAM

Paus

Min dator är på lagning,,,,om det nu går och laga den. Jag blir så handikappad utan min dator. Den finns ju alltid tillgänglig, framme och kan bara sätta mig ner vid den och surfa,,,,nu har jag ingen...och vet inte när jag får en heller...sitter på Hampus dator nu...har skaffat internet på den.. :-) Så nu kan jag kika runt lite på era bloggar...har inte gjort det på länge nu.
Jo, jag har varit lite låg måste jag ju säga...blev fan lite deppig när jag gick hemma så länge...har inte haft nå lust till någonting...
Ska ta mig i kragen och börja leva igen...

Ska på båtmässan i morgon....och längta till sommaren, för den ser man ju fram emot.
Vi har inte bestämt oss om vi ska på någon båtsemester eller inte...men det hoppas jag ju förstås. En vecka i skärgården skulle vara toppen.

Nä, nu har jag visat mig här...nu måste jag in på era bloggar och kolla lite...

RSS 2.0