Om att vara utelåst...

Hehe, läste i sundsvallsliv blogg, en snopen grej som jag även måste göra en liknelse till.
Jag och min man var i USA -99. Hade hyrt en bil som vi for runt i och kollade på massa grejjer. Jag hade ju aldrig varit i USA så jag var så impad av allt...allt va ju så stort. Människorna var stora, colaburkarna på MCdonalds var minst det dubbla som här hemma, portionerna va skitstora....bilarna va ju oxå stora.
Vi hade hyrt en lagomt stor bil...här hemma är det stor....men där var den lagom...:-)
Iallafall så var den väldigt fin. M körde hela tiden....en kväll skulle vi stanna för att köpa snabbmat på en drive...men M sa att stanna kvar i bilen så kutar jag in och handlar, jag lämnar bilen igång så du kan ha radion på. Han gick in och kvar i bilen satt jag. Det tog lite tid och jag blev lite rastlös. Satt och kollade in bilens baksäte...skinn, stora säten...såg riktigt inbjudande ut att sitta där...jag måste få testa att sitta i baksätet tänkte jag??!!
Klev ur och stängde dörren och vips....så gick bilen i lås. SHIT!!!
Där stod jag på en mörk parkering i fort lauderdale...med en bil igång och M inne och handlar. Han kommer bli tokig när han kommer ut!!! Han kommer sätta mig på första plan hem!!!
Jag va så jä-la rädd...osså kom han ut...visslande och glad.....tills han tittade upp och såg mig! Han fattade ju direkt!!
Från det glada visslade leendet till en riktigt besviken min och en typ funderan....VARFÖR??
Jag började gråta och sa: -Kommer du skicka hem mig nu....snyft snyft? *det här hände typ tredje dagen av 14*

Men, jag har en sån klevver man....så han tog av radioantenn och öppnade fönsterrutan litegrann och fick ner antennen och kunde tillslut öppna bilen!! Jag blev sååååå glad...men han hade fortfarande inte sagt att han INTE skulle skicka hem mig...hehe.
På vägen hem till hotellet sa han inte ett dyft. Inte jag heller...skämdes som en hund! Varför skulle jag testa baksätet??

Senare på kvällen började han skratta åt det...-Sådana här grejjer gör att jag älskar dig ännu mer....min spännande kvinna!! HAHAHA 
LOVE YOU, M

Skölja munnen med vin

Hej Hej...jo då jag lever...men börjar känna att jag kan det här nu med att gå hemma och vara gipsad.
Har kommit in i fula vanor....går och lägger mig igen efter att barnen har åkt till skolan...sover sen till 10-10.30!!?? FY!
Ångest får jag då..men egentligen...vad ska jag göra då? Kolla tv...pilla navelludd....tömma diskmaskin...surfa....planera middagen...tokveva på motionscykeln...*efter 10 min på den är jag dö*

Har en tendens att ringa runt till folk när jag har tråkigt...nähe....har dom jobb allihopa?? Ingen svarar...jo, min morfar 88 bast...gullgubbe...blir alltid lika glad när jag ringer...men han kan jag ju inte prata med flera ggr per dag..till och med han kommer ledsna på mig...
Syrran som jag annars pratar med flera ggr per dag...har slutat svara i telefon när jag ringer....???

Imorgon ska jag fika med Maria på stan...sen ska jag till firman och prata lite med "vaktmästaren"..:-)...jaja..ska även ta en kaffe med mannen där...han ska ju vara kontorsfjolla i morgon då ullabella tagit semester...
Sen i morgonkväll ska jag på vinprovning...skoj som attans...
Visste ni om att man ska spotta ut vinet igen efter man sköljt runt lite i munnen...snacka om onödigt!!! :-))  

Kram Kram

En helt vanlig tisdag

Idag ska jag ut och köra bil...tur att man har automat, men jag kommer nog vara lite rädd.
Jag kan ju inte sitta inne i 4 vekor utan att ens ta mig till affären. M åker ju på måndag så då får man sköta sig själv.
Han har skaffat en liten vaktmästare som kommer hit om det skulle vara nå...hehe...:-))
Viktor heter han och är typ 22 år...:-))
*Hoppas det kommer snöa varje dag så han kommer och skottar åt gamle damen med bruten arm....*

Ja, vad händer mer idag då...inget. Har haft fullt upp på fm med att duscha och tömma diskmaskinen....ska till valbo med barnen sen och FIKA BULLE!!!! Är så himla sugen på nå gott!!!!!!!!!!!
Helst cheesecake, kladdkaka, wienerbröd...riktigt sliskigt!!!

YES...DET ÄR JAG VÄRD..EN HELT VANLIG TISDAG!!!
Ska sätta mig på motionscykeln sen och tokveva...

KrAm

Trist och ensamt...

Åh, det är sååå trist. Här sitter jag nu. Det är görtrist. Har ont mest hela tiden...och känner att jag inte kan göra så mycket här hemma. Lite kan jag väl men det tar tid...
I helgen har det inte hänt mycket...kollat på mycket film...suttit och funderat på hur det ska gå när M åker till USA på måndag...blir borta 10 dagar...snacka om att barnen får hjälpa mamma mycket.

Jaja...gick ner -0.2 denna vecka....har tröstätit i helgen...:-). Det är ju åt rätt håll iallafall.
Huvudsaken att jag inte går upp dom här veckorna jag är gipsad...

Jag kommer dessutom spara en hel del pengar nu..för jag kan inte köra bil till köpis...kanske om någon vecka när man vant sig med en arm....men inte nu...törs inte...fast jag har automat...

Nu ska jag äta lunch....en delikat lunch.
Havregrynsgröt med minimjölk och drottningssylt...MUMS


Squachen vi ett abrupt slut

Hehe..åkte ju iväg och spelade squach med mannen igår....snubblade på mina fötter på något konstigt vis och föll bakåt...tog i mig med handen och gjorde så jä-la ont...men mannen bara...lugna ner dig lite...du är bara öm efter smällen....
-Nej M, jag tror nog att den är bruten.....nu vi åker direkt upp till familjejouren....så vi gjorde det...kl va då 19.35..vad vi inte visste är att jouren har börjat stänga 20.00?? Men vi hann ju precis...inte en kotte där så det var bara och komma in på en gång...kl 19.50 va vi på väg på röntgen i Gävle.....
M: Jag slår vad om en hundring att du bara har fått en lätt stukning....han skrattade åt mig...trodde att jag överdrev..!??
Röntgen: Benet är helt av...måste gipsas.....
M: OOOJJJJ...ja, du får din hundring sen när vi kommer hem....:-)
Så nu sitter jag här och skriver med bara en hand.
Tack och lov är det vänster arm som är av....så jag åtminstånde kan torka mig själv...hahaha
Sjukskriven 4 veckor....ganska skönt..men kommer nog bli lite långtråkigt...M åker ju till USA 2-12 feb....

Ja, det va min torsdagkväll....hihi
Nu måste jag på apoteket och köpa värktabletter...

Sköt om er alla...KRAM

Svärmor hit

Ikväll ska jag få komma i väg på squach iallafall. Med min man. Ska bli så skönt. Min andra squach partner Monika ska till Göteborg och hälsa på sin familj...
Min man är jätteduktig på squach så ikväll lär jag få springa järnet...Härligt.
Vi har lurat hit svärmor som barnvakt...Hehe...locka med lite mat..:-)

Annars blir det en lugn dag för mig och Hampus. Han är bättre idag...Va och lånade lite filmer och böcker igår på bibblan..så nu ska vi sätta oss och mysa...

Ha en härlig dag alla glada!

KRAM

Inte vår katt genom kattluckan...

H blir bara sämre...konstigt. Häromdagen hade han 38,2 grader...igår hade han knappt nå feber alls...imorse när jag kom hem från jobbet hade han 39,6 grader...Proppat i honom alvedon nu...ska åka ner till bibblan och låna lite böcker som vi kan läsa, för nu blir han och jag hemma resten av veckan.

Vi har satt in en kattlucka för en vecka sedan. En sådan där med magnet så inga andra katter/djur tar sig in. Vår katt vägrar gå i den...vet inte om hon fattat ännu hur den fungerar fast vi är där och trycker in/ut henne flera ggr per dag. I alla fall, när vi satt vid köksbordet igår...så hör vi hur någon katt försöker ta sig in....Katten (grannens selma) verkligen dunkar in huvudet, genom spärren och kutar in. Selma är stor som en schäfer (nästan) och jättelångt hår...så när det snöa och hade sig igår så var hon inte fräsch om jag säger så...runt runt sprang vi, Rasmus fick öppna dörren så vi försöka jaga ut henne..det gick till slut...men fy vad vi fick städa efter henne...haha.

Jag kommer nog inte få spela squach på hela veckan...så nå mycket minus kan man inte räkna med på måndag...hoppas inte plus iallafall. Man måste väl gå ner fast man inte får röra på sig så mycket...jag följer åtminstånde pointsen.

Nu kommer Rasmus hem från skolan och ska ha mellis

Ha en bra dag

Snart ska jag åka och jobba

Nu jobbar jag till 8 i morgonbitti..sen är jag ledig till lördag då jag bara jobbar mellan 10-16...shit vad bra jag har det!! :-)

H mår bättre idag, men han får vara hemma i morgon och kurera sig lite.

Herregud vad det snöar...hade tänkt att jag skulle ta en promenad till jobbet...men nej...inte när det toksnöar så här...det är inge skönt då! Jag är lite lat av mig oxå...bekväm...grymt bekväm..Haha

Hörs i morgon!

Kram alla glada

H sjuk..:(

Min son Hampus ligger sjuk idag. Feber och hosta. Kräktes oxå nu på em men det brukar han göra när han får hög feber. Stackarn.

OK...måndagsräkningen....första veckan på points....-1,6 kg...och det är jag nöjd med. Det känns faktiskt...fast det inte är så mycket...inte lika uppblåst längre. Man blir ju faktiskt lite taggad nu....ska bli kul nu när M slutar att shaka på onsdag...han ska alltså äta sin första måltid på 14 dagar...HHmm...undrar vad jag ska göra för gott. Jag frågade igår vad han var sugen på.....Han sa: Jag vill ha en tugga av ALLT!! Haha...ja, det blir ju lätt...Han älskar tacos...så jag tror det blir det.

Nu ska jag och Rasmus åka på Mc D och äta...H vill ju inte ha nån mat och M äter shake...så R och jag kan göra det.
Grilled Chicken Ceasar Sallad....4,5 points...:-)

Kram kram




Unna sig en hel helg..massa gott...

Mätt och belåten...det blev kycklingspett med sallad på bladsallad, ruccola och paprika. Gott som attans.

Idag har vi vart ute på sjön igen. Tog fyrhjulingarna och for iväg mot Djupön. Svärmor & M´s syster var oxå med. Riktigt skönt...tyvärr ingen sol tittade fram men det var bara -3 grader...

Sen åkte vi på julgransplundring hos svärmor. Där bjöds det på fika....var tvungen och ta en liten negerboll och smaka på tårtan...ingen stor bit....man måste ju få unna sig...fast nu har jag unnat mig hela helgen..(ingen motion alls)..så vi får se vad vågen står på i morgonbitti!
 
Nu måste jag slänga barnen isäng....skoldag i morgon. Själv ska jag spela squach kl 9.30 i morn..Skönt!

Ha en mysig söndagkväll!

Pannvärk...:-)

Ok, det var fest igår...massa röd vin...bastu och rulla ett par varv i snön...jätteskoj...men idag har jag varit seg och haft lite pannvärk. Ja, man mår som man förtjänar...Hehehe
Är på jobbet nu..köpte en sallad i pitabröd med mig hit...gott men nu är jag proppmätt. E och jag sitter och kollar på TV nu...väntar på att körslaget ska sätta igång....HEJJA TEAM HANNA!!!

Trevlig kväll!!

PPP fest

Ikväll ska jag på tjejfest. Det är PPP:arna som ska träffas och dricka massa vin...jag har sparat massa points nu till kvällen...visst får man väl göra så?

Jag har så fruktansvärt ont i magen/ryggen och sidorna...känns som träningsvärk...har spelat squach mån och ons...så det är kanske därför...jag är urusel på att stretcha efteråt....hoppas att det går över fram till kvällen, gör till och med ont när jag skrattar...

Nu måste jag jobba lite...

Ha en bra dag, KRAM

Systers tattuering


Här är Ramona tattuering. Theo & Tilde är hennes barn.
Skitstort på svanken....Fin va!
Lite avundsjuk på att hon klarade de det är jag...skajag oxå....bara samla lite mod...och det kan ta tid....:)

Sushi till lunch

Var och tränade i morse...sen efter det fick jag så fruktansvärt omt i ryggen så jag åkte hem och la mig i badet.
Där låg jag med ljudboken på, och fyllde på med varmt vatten hela tiden...efter ca en timme.....så kom det bara iskallt vatten, då va det dags att kliva upp. Har varit och handlat nu, och köpte med mig sushi hem. Det är så fruktansvärt gott...och 4,5 i points bara..:-)

Snart kommer barnen hem. Funderar på att åka till syster i em...och pussa lite på barnen. Och kolla hennes tatuering som hon gjorde igår. Alltså, utan och säga till mig att hon skulle göra en...
Theo&Tilde står det bak  i röva på henne nu...eller i svaken rättare sagt...hahaha.
Kanske jag får knäppa en bild på den och lägga ut på bloggen....*skulle inte tro det*
Jag har ju alltid varit sugen på en tatuering jag oxå...men jag är så himla rädd för smärtan. Vill ha en ängel på axeln...

Ikväll blir det Currykyckling...som vanligt hämtad från 56kilo...:-)

Vilken fin sida va?!

www.liddie.se har gjort min nya sida. Nu är det ju riktigt kul att gå in här och titta och skriva..:-)

Idag jobbar jag ju så någon motion kommer jag ju inte få. Men i morgon när jag kliver av mitt skift så åker jag och spelar squach igen. Det är oftast Monika och jag som spelar och det är så kul. Jag har verkligen hittat den sport jag vill hålla på med...

Pointsen går riktigt bra...hoppas att det kommer visa sig på vågen oxå...men det kanske det inte gör bara efter en dag?!?! *fnizz*

Nu ska jag bränna lite musik till E som jag jobbar med. Sen ska vi fika...jag bara dock kaffe...och en apelsin.
Finns det någonting på kondotori som är hyffsat att äta....?!?!

Puss & Kram alla glada.

Städa undan julen

Idag måste julen bort. Känns som att det är över nu...och att vi går mot vår. Jag längtar verkligen till vår & sommar. Jag är inte vidare förtjust i vintern.
Vi har redan planerat semestern...vi åker ju en vecka till Turkiet i maj, sen ska vi till Österike i början av augusti. Min mans mamma kommer därifrån så nu är det släktträff. Har bara varit där en gång, så det ska bli skoj.
Resten av sommaren blir nog bara korta båtturer...
Jaja...det är ju 4 månader kvar....

Nu måste jag fixa mat...ska iväg och träna squach sen.
Kram

Grillning på Storsjön

Här kommer lite bilder från Storsjön. Det va jättehärligt med det blåste lite. Men har man bara rätt kläder så..:-)

 
Djupön. Vi var helt själva.
 
Självklart är det korvgrillning.
 
Lite pimpling...nappa inte ens....men det kan va skoj ändå!

Ja, det är tur att man är rätt klädd!!


4 hg på en tallrik mat!!!

Igår bytte jag ut en shake mot en tallrik mat...och vips så gick jag upp 4 hg. Nä nu...på måndag så blir det bara VV.
Mitt skov i fötterna har dessutom gått över så nu kan jag börja med squachen igen. Kl 19 på måndag...ska försöka komma iväg minst 2 ggr i veckan på det....+ en gång vattengympa. Har varit alldeles för lat nu...jag menar...vattengympa kunde jag gå på fast jag hade skov...men icke sa nicke...
Min man äter ju Nuttis....han är jätteduktig...vad plutt jag blir då...FAN, han kan...och inte jag...förstår ni?
Men som sagt, jag har världens sämsta självdisiplin...inte han tydligen...:-)

I morgon ska vi ut på sjön. Vi tar fyrhjulingarna till Djupön och grillar korv. Hur många points är det i lätt godig?
Kanske jag ska ta en bars med mig?! M ska ju ha en shake....men taskigt mot barnen....ska dom äta korv själv....?!

Har jobbat dagskift idag...skönt ibland att jobba bara 8 timmar...jag är ju van vid mina 24 timmars....

Kram på er allesammans

Dag två med nuttis....byter ut ett mål!

Fy vad jag mådde dåligt igår. Det sätter sig på psyket att inte få äta. Jag var på så fruktansvärt dåligt humör igår.
Jag tycker så synd om barnen. Jag gapade och skrek mest hela tiden. Nä, nu får det vara nog. Det är inte värt det.
Jag kommer byta ut ett mål nuttis till riktig mat. För barnens och min skull. Jag kommer äta med dom på kvällarna. Jag kommer fortfarande tänka kalorier tills måndag då kuren slutar. Sen kommer jag skriva in mig på VV idag...ta ett månadsmedlemsskap. Då får man ju jättebra verktyg genom internet.
Tycker ni jag fegar ur? Men jag orkar verkligen inte äta bara typ inget...svälta.
Jag har iallafall gått ner -1,4 kg på två dagar!!

Nu ska jag ta en promenix. Fundera på vad jag ska göra för lätt till middag. Vet ni något bra och matigt som innehåller lite kalorier?

Tack för er peppning...Puss på er.


Inte så smart att göra god mat åt barnen...

Jag gjorde klyftpotatis & chickybits till lunch åt barnen. Gott det såg ut...själv tryckte jag en pecantnöt-bars...inte vidare gott. Skulle 1000 gånger hellre vilja ha barnens mat...känns lite tungt faktiskt.

Day one med Nuttis...:-)

Första dagen på Nutrilett Quick Start gick bra på dagen men framåt kvällen fick jag ont i huvudet och var så fruktansvärt sugen på mat. Kollade på TV och i varenda reklamsnutt så innehöll den hamburgare från alla olika ställen...
Så här så mat-dagen ut.

Morgon: Chokladshake...riktigt gott. Smakade precis som Oboy
Mellis: Karamell bars...inte så god faktiskt.
Lunch: Tomatbuljong. MUMS
Mellis: Grönsaksbuljong...den var oxå riktigt god.
Middag: Ostpasta...HUA
Kvällen: Chokladdessert...värsta jag varit med om...kommer skippa dessertena och ev ta en annan shake istället för pastan.
Har även ätit 2 morötter och lite paprika. De är väl inga kalorier i de?

Man ska ju inte ställa sig på vågen bara efter ett dygn...men i morse, efter en dags nutrilett....-0,6 kg. Bra va?! Eller? 

OK....Nutrilett Quick Start

I morgon börjar jag med det. Mannen oxå...ska jag, ska han!! :-)
Köpte ett paket på Life, 298 kr för 5 dagar. I den kuren får man äta shakes, buljong, pasta och bars. Det va visst någon dessert oxå...endast 800 kalorier per dag. Jaja...vi får väl se hur det går. Jag som blir såååå grinig när jag är hungrig..HAHAHA
Nu har M och jag mätt magarna...och i morgonbitti väger vi oss. 
Kommer meddela er varje dag hur det går....NÄNÄ, jag kommer INTE berätta vilka mått jag har...utan bara OM jag gått ner något och antalet millimetrar...:-)
Önskar att det fanns en diet som man typ gick ner 10 kg i veckan...  

Jo, jag var på Gefle Slott idag. Var ditbjuden av landshövdingen på mingelbuffé. Väldigt ovanligt, spännande och intressant. Vi fick gå in i en festvåning som hade många rum. Där stod det tallrikar med mat (laxpaj, pastasallad, fläskfile och bröd) och så fick man hänga dryckesglaset på tallriken i någon ögla. Bara det att jag fick ett glas med lite för tjock pinne/fot...så jag skvätte ju ur en del när jag skulle trycka in & ut glaset...:-) .Sen stod/minglade man där och såg glad och nöjd ut. Vi kände igen ett par till. Dom stod med oss hela tiden...tack och lov, annars var det bara typ politiker där. Och dom har jag ingenting att prata om med. Vi var ju där tack vare min mans firma. Jo, Lassgård & Lillbabs var oxå där och minglade... :-) Så det har varit en spännande dag. Hoppas jag blir bjuden nästa år oxå.  

Nu ska jag smälla i mig massa kina mat...och friterad banan och glass.....med mycket sirap på...KRAM KRAM

Madagaskar 2

Idag ska vi gå på bio. Madagaskar 2. Tur att man har barn så man kan gå på såna filmer. Dom är ju så roliga.
Den bästa jag sett är Ice Age...jag garvar fortfarande efter att ha tittat på filmen 20 ggr.
 
Ikväll ska vi bara mysa framför tv:n. Elda lite så vi får en härlig värme här hemma. Måste ju kolla på körslaget. Hejja Nanne...och Wells...och snyggerik. 

Ha en trevlig lördag! Kramiz 

GOTT NYTT ÅR

Hoppas att ni hade det trevligt på nyår. Här hemma hade vi det jättebra. Vi hade bjudit in våra grannar på middag. Men senare framåt kvällen/natten så dyker det upp fler grannar...och det va jätteskoj.

Hummer...MUMS. Gud så gott. Men det är inte mycket mat på dom...men det passade perfekt som en förätt.
Vi hade faktiskt äkta champange oxå. M hade fått en flaska (1,5 liter) av sina anställda i julklapp, så den drack vi upp i ett naffs... :-).

Nyårslöften?? Nej...jag kan inte hålla såna...max 2 dagar sen så är jag körd. Alltid samma...hålla igen på maten...kanske bara ta en portion istället för tre...
Tänkte faktiskt testa Nutrilett....quick start. Är det någon som provat? Behöver snabbt gå ner..för att få en sporre bara....
Fast det är inget nyårslöfte....Ska trycka en pizza ikväll...Hahaha.

Kram kram

RSS 2.0