Lördagkväll

Jobbat ganska mycket den här veckan. Men nu är det helg och jag är ledig! Igår var vi till Åshammar på fest. Det var 7 st av mina "gamla" arbetskamrater som träffades. Det va så härligt att träffa varann igen. Vi är verkligen ett team...vi gillar varann så otroligt mycket och har så jättekul. Vi hinner ju aldrig träffas nu för tiden men vi ska försöka "syjunta" en gång i månaden nu. Vi ska kalla oss PPP....vad det nu stod för..?! Piffiga Power...någonting.

Annars har jag squashat 2 ggr denna vecka....med Monika....nu fick jag ett sms att en annan jobbarkompis, Maria oxå vill spela en gång i veckan....herregud...jag kommer inte hinna nå mer än spela squash. Men det är så kul så det gör jag gärna.

I morgon måste jag och Hampus in till Valbo och shoppa kläder åt honom. Alla långarmade tröjor sitter på trekvart...kanske blir en fin topp åt mig oxå....måste ju ha nå nytt till stockholms resan jag ska på den 1 november med Monika & Carola med karlar...brukar hitta mina kläder på Brothers & Sisters så jag går nog in dit och gör något fynd.

Kollar nu på Lena & Orups show på ettan....riktigt bra. Lena är jätterolig..bjuder verkligen på sig själv!

Ha de bra!

Honungsburkar som skriker!!!????

Vill hem. Jobbar. Hampus har hög feber och kräkits i natt. Yrat. Dom skriker i öronen....sa han sovande i natt....vilka skriker?.....-honungsburkarna....sa han...VA??? Snacka om yra....stackarn...lite fnissigt är det ju...honungsburkar som skriker?! ...har en tid inbokad i morgon hos ÖRON..så jag var tvungen och ringa och kolla om vi får komma ändå fast han har feber och de var ingen fara. Han ska ju få rör i öronen...

Känner mig lite tung i huvudet jag oxå...hoppas inte jag blir sjuk. Vill inte, orkar inte....har inte tid...eller råd för den delen.
Finne på näsan har jag oxå fått.....ÅHHHhhh...vill hem...

Utmanad

Utmaning!!

5 saker i min frys
* Frysta grönsaker
* Köttfärs

* Kassler
* Glass i massor..;-)

* 5 kg Räkor


5 saker i min garderob:

* Toppar/tröjor

* Byxor

* Kjolar

* Leggings

* Trosor/strumpor

5 saker i mitt badrumsskåp:

* Parfym

* Aceton

* Smycken

* Body lotion

* Nagelfil

.............jag har allt mitt smink i min neccesär.....

Jag är så tråkig...så jag utmanar ingen...men jag tycker om att bli utmanad...;-)



Dragracing

Idag har vi varit på Dragracing i Söderhamn. Så jä-la skoj. Ser hur kul som helst ut att köra....vill testa!!! ;-)
Nu ska vi äta mat...fläskfilegryta med klyftpotatis...Görgott!
Lite vin till, och sedan blir det lite hångel i soffan. Hihi
Ha en trevlig kväll!!!

Rensa i röran

Jag måste ta itu med hemmet idag. Ledig ganska mycket då jag gått ner i tid....men ni ska inte tro att jag har gjort mer här hemma för det?! Mest ut och fika/luncha/shoppat/surfat...
Men NU måste det bli en ändring. Ska ta tag i "lilla kontoret" uppe...håla alla papper sätta in i en varsin pärm som alla ska få...rensa, fixa en "räkningar" obet-bet mapp...alla hus-papper i en pärm...försäkringar...det är ju hur mycket pappaer som helst. Jag måste måste måste....idag!!! Vad skönt det ska bli när det är klart....
*oj..kom på att jag ska luncha med Gunilla idag, dessutom åka och kolla på en ny cykel åt lillebror*....fast det finns tid över till rensa i röran!! :-)

Ska ha 6 års fördelsedagskalas-party i oktober. Jag har slut på fantasi..vad ska vi hitta på?!
Sist när storebror fyllde år bjöd jag in på bio. Skickade egengjorda biobiljettter, fixade biosalong "vi har stoooooor tv* nere i vardagsrummet, popcorn och läsk. Sen när barnen kom så stod M där och tog emot biljetterna....det va jättekul!!
Det ska inte vara för svårt och krångligt heller.....måste googla lite....*oj oxå en sak som jag måste göra idag* hihi...

Nu ska jag ta med min ljudbok på en promenad.....

Ha en härlig dag!!!

Min vecka

Fast jag gått ner i tid så har jag fullt upp jämt. Har ingen ork att sitta vid datorn längre heller....det blir dom dagar jag jobbar bara. Iallafall så har jag komit igång rejält med squaschen. Tränar med Monica 1 dag i veckan...sen ska jag & Maria börja träna vattengympa på parkbadet. Dom startar grupperna v 40 så då kommer vi igång. Ut och går några ggr i veckan. Gör det gärna själv då jag lyssnar på ljudbok. Det är härligt. Har precis laddat hem Liza Marklunds "Prime time". Ja, jag vet att det är gammal...har lyssnat på alla hennes utom den...så jag var tvungen att ladda hem den. Den verkar jättebra.

Vi har bokat resa till Turkiet igen!!! Vi åker inte förren i maj men ändå. Vi är 3 familjer som åker...Monica, Carolas och min. Ska bli jättekul...våra barn går ju i samma klass så de blir tomt i klassrummet den veckan..;-)

I morgon ska jag få frukost hemma hos en granne när jag kliver av skiftet. Sen på kvällen är det squashträning. Jag riktigt längtar dit för det är så kul. Nu har min jobbarkompis även börjat så det kanske blir fler ggr man går i veckan. Det är ju alltid bra.

Måste komma iväg och hälsa på SysterYster och mina härliga syskonbarn..Tilde & Theo. Jag längtar så mycket efter dom. Kanske far dit en sväng på onsdag em eller torsdag.

Nu måste jag jobba vidare....KRAM PÅ ER ALLA

God morgon

En ny vecka...känns bra för from denna vecka går jag ner i tjänst...78% blev det till slut. Har jobbar alldeles för mycket känns det som...det är ju lite speciellt att jobba 24timmars skift. Man kan ju tycka att man är ledig mycket, men får man inte sova ordentligt på dessa 24 timmar så är man inte sig själv den tiden man är ledig...
Jaja...nu hoppas jag att det blir bättre.

I helgen har vi Cruisat...kul. Jättemycket bilar & folk.
 M har byggt den själv!

Idag ska jag till frissan. Sen i kväll är det föräldramöte på skolan. Både lillebrors klass och storebrors. Så vi måste ha barnvakt för att kunna gå. Jag börjar jobba 17 idag, men har kompat ut till halv nio...sen jobbar jag bara till 8,15 i morgonbitti...sen är jag ledig till lördag så jag ska jobba dugn...Härligt!
Fast i natt har pojkarna snorat och hostat så dom kommer säkerligen bli sjuk. Proppade i dom Prospan & Esperitox nu innan dom tog bussen till skolan...

Hmm..kl är bara 8...tror jag går och lägger mig i sängen en stund...och kollar på nyheterna....Skönt!

Ha en bra dag!!!

RSS 2.0