Översvämmning i gallerian

Ska på fest i morgon. Tänkte köpa något nytt. Va till köpis och sprang i alla affärer...hittade en kjol på kappahl...men då skulle jag ha något till..så jag köpte inte den då utan leta först efter en topp. Efter många om och men och mycket tjat från barnen...kissnödig, hungrig, glass..(stackrarna som var tvungen att följa med...men vad gör man då?!)..så hittade jag en jättefin topp på Brothers & sisters....köpte den och snabbt in till kjolen...BORTA!!!!! NEEEJJJ....frågade om dom hade en sån i Sandviken då...ja, en kvar....fort in i bilen...stampade gasen i botten...Tokregnade...in i p-huset, ner till gallerian..STÄNGT!!!!!! Det är översvämmning i Gallerian....FAN!!! Hoppas kjolen finns kvar i morgon.....
Ska på bio i kväll med barnen...PANDA....ska bli jättekul. Ska passa på att äta lite Sushi innan i Gävle...Jag älskar Sushi!!!

Ha en bra dag, och kram på er alla!!

SOL SOL SOL SOL......och lite till SOL

Inte ska man klaga på solen och värmen nu...men jösses vad varmt det är. Det går inte att vara hemma bara utan man måste till stranden och bada. 26 grader va det i vattnet i Årsunda i går. Härligt!!!
Tur att man har semester en vecka till....M började jobba idag....

LEGOLAND, var ju vi till förra veckan. Det var så j-la bra..så vi åker nog dit nästa år igen!!
Ungarna och vi hade jätteskoj. Ganska skönt att bara betala in sig sen ingår det mesta i biljetten. Bara ställa sig och köa. Det var inte så jättemycket folk heller, max en kvart fick man köa till karusellen.

Nu ska vi till grannarna och äta middag...vilken tur man har, slapp jag laga mat idag...;-)

Ha de så bra!! Kram Kram


Utmanad!!

Tre saker jag gör när jag vaknar
* Gnuggar ögon
* Kollar om mannen ligger brevé
* Kokar kaffe

Tre saker som jag måste ha under dagen
* Något att göra
* Mat
* Kaffe

Tre personlighetsdrag på mig
* Omtänksam
* Nyfiken
* Engagerad

Tre saker jag gärna ägnar mig åt
* Umgås med familjen & vänner
* Surfar på internet...allra helst efter resor
* Lyssnar på talbok via telefon

Tre saker jag är rädd för
* Barnen ska drabbas av något olyckligt
* Sjukdomar
* Att bli arbetslös

Något jag drömmer om
* Att alla får vara friska
* Resa
* Ett riktigt bra jobb som jag trivs till 100% på




Hemma nu...

I lördags pajjade min uppkoppling på datorn. Har inte haft tillgång till Internet sen dess...jag som tänkte blogga och surfa.:-( I allafall har vi haft en bra semester med båten trots regnet första veckan och grundet...I lördags var vi på Grönan. Låg på Sthlm kungliga marina med båten. Ni skulle ha sett båtarna där...vår båt var en liten ärta jämnfört med deras båtar. Där låg vi 2 dar sen mötte vi upp våra kompisar i två dagar...trevligt, trevligt. Sen for vi hemåt....Igår anlände vi Östhammar där vi la till. Kompisarnas bil stod där så den tog vi hem och nu är M nere och hämtar båten. Nu ska de tvättas och strykas tills vi åker till Danmark på måndag.
Ska göra mina naglar oxå på måndag morgon...dom ser för taskiga ut!!!!! HUA

Skönt var det ialla fall att sova i sin säng i natt...sov som en stock...lite gungande faktiskt...typ som en lätt fylla...HAHA


Livet är bra underbart ändå...

....när allting väl klaffar. Nu har vi fint väder, ligger i Mariefred som är en helt otroligt underbar liten stad/by...ser ut ungefär som gamla gefle..hela stan alltså. Vi ligger granne med Gripsholmsslott där vi besökt idag sen i kväll har vi ätit på gripsholms värdshus. Jättegod mat. Efterår gick M och jag och satte oss i stora härliga fotöljer på verandan medan barnen lekte i lekparken....kan man ha det bättre??? Sitter nu och tar en varsin...eller...jag ska vara ärlig mot er...vi dricker f-n öl hela dagarna....måste ju gå upp flera kilo på denna semester. Titti40 ska ta mig till VV i höst...hehe...får väl se hur det går för henne...har sagt åt henne att man måste DRA mig dit...Haha..hon ska ha en eloge om hon klarar det...;-)

Nu har vi inget inbokat i morgon...vet bara att vi ska ta oss ut mot Sthlm...men det sakta med säkert...det är så HÄRLIGT i Mälaren...Önskar att ALLA fick uppleva detta.

Ha de bra alla....KRAM

Jiiihoooo...nu är vi på G igen

Ringde på måndag morgon till Kvicksund och frågade om vi kunde komma efter lunch och kolla på propellern & axeln.
Vi visste ju att propellern är paj men trodde oxå att axeln var sönder. Och är den sönder så kan man åka hem direkt. Vi var så välkommna. Dom skulle lyfta upp den på en gång när vi kom. Jo visst, tjena. Vi kom ju efter lunch och lade oss vid bryggan där, då kom det en 32 fot segelbåt och vi var tvungen att flytta på oss för dom skulle upp före oss. Dom hade avtal med firman. OK....bara de att när dom skulle ta upp den och såg att dom var tvungen att fara hem med den så skulle dom åka till Eskilstuna och hämta vagnen först...så vi fick vänta och vänta på vår tur...kvart i fem kom dom och sa att vi tar er i morgon...ni får sova kvar här på bryggan. Jaja..vi gjorde Tacos på kvällen och kollade på en film så vi var ganska nöjda...det var ju kanske vår sista natt i båten.

Halv nio i morse kom dom och lyfte upp vår båt...såg direkt att det var "bara" propellern som måste bytas ut...så vi kunde fortsätta vår semester. Notan gick på 7400:-..herregud, men ringde snabbt länsförsäkrningar som skulle stå för allt utom självrisken förstås på 1500:-. Yippie!!!

Innan lunch redan var vi iväg igen...Nu ligger vi i Torshälla och har precis varit på restaurang och ätit. Ska försöka koppla upp och på nätet och kolla Allsång på Skansken.

Återkommer för mer info om vår NU härliga semester....Och ni... solen skiner i Torshälla!!!


Herregud vad trött jag är...

Har knappt sovit en blund inatt...upp och kolla vatten hela tiden. Men när vi ligger still så tar den inte in så mycket vatten....det är värre när vi åker. I morgon kommer vi till Kvicksund så vi kan kolla felet...OM det skulle vara större fel så är det bara att fara hemåt..Kul...HHmm...vad ska man då göra i 2 veckor?! Nej, jag måste tänka positivt...BÅTSAM kommer kunna laga den så vi kan fara ut i Mälaren & Stockholms skärgård.
Idag har vi tagit oss till Hallstahammar. En jättefin camping här men minigolfbana & badbassänger. Skönt att duscha idag kan jag säga...;-)




Nu håller pojkarna (inkl M) på att leka....;-)

Gick på grund idag

Det är sant. Andra dagen i femte timmen small det bara till i båten. Kändes som en lätt jordbävning (för den dom vart med om det)...OK. Det gick att köra, troligtvis halkade vi på stenen, men båten uppförde sig konstigt. Svårt att styra och ryckig. M tror det är propellern som fått en rejäl smäll....kunde ta oss vidare men när vi stannade vid Surahammar så märkte vi att den läckte in vatten....FAN!!! Vad gör vi nu...????
Det är bara att vänta tills vi kommit igenom alla slussar....(får pumpa som bara den)...och kommit in i Kvicksund där som har en marina som lagar båtar. Upp med båten i kran och kolla vad som hänt...DET ÄR ANDRA DAGEN PÅ VÅR SEMESTER!!! Nu...kl är 22.16...sitter jag och funderar på om vi kommer drukna ikväll. Den läcker ju in vatten...men M har LOVAR till 100% att det är lugnt...det är ju bara i aktern, älskling. Du ska va glad du att vi inte har en träbåt!!!!!
Här kommer några bilder INNAN grundet, då jag fortfarande var nöjd, lycklig & glad...;-)...vad är jag nu...??!!





Smedjebacken

Nu far vi...ska bli underbart. När vi kom till smedjebacken med båten var tidningen där....
http://www.dt.se/nyheter/smedjebacken/article328164.ece


Här är hon, vår AURORA


Sjörövarflagga är ett måste om man har barn ombord...;-)

Sex in the City

Var på den i tisdag med min svägerska och syster. Den va så jäv-a bra rent ut sagt. 2 1/2 lång, men kändes som en kvart. Måste se den igen. Gå på den, ni kommer inte ångra er!!!

Nintendot är borta...katastrof!!!

I morgon åker vi. Tvättat, strykit och packat som en tok. Försökt stuva in på bästa sätt i båten. Förra året köpte vi varsinna Nintendo DS till barnen, för tråkiga stunder på båten. Nu är en väska med en konsol och ALLA spel i försvunnen, borta med vinden...Så nu har vi en konsol kvar...utan spel. Ni ska inte tro att de brydde sig så mycket....du kan väl åka och köpa nytt mamma...Vad f-n tror du jag är gjord av pengar. OK, man kanske inte kan räkna med att barnen ska fatta hur mycket saker och ting kostar (jo snart)...men..dom kan lära sig att förstå att vara rädd om sakerna. En ny konsol kostar 1500:- sen kostar spelen allt från 299:- styck. Nej, det blir inget nytt spel. Dom får skylla sig själv....Är det någon som har ett begagnat...lite snabbt nu...vi åker ju i morgon...;-)

Jaja...jobbar sista skiftet nu, till 8 i morgon...sen far vi. SKÖNT.

Kommer ha datorn med mig...;-) Så jag kan surfa om jag får tråkigt....barnen ska inte få låna den...HIHI

Mår bättre

Efter ca 1 dygns sovandes så mår jag mycket bättre. Inte superfrisk, men hyffsat så jag kan ta mig och handla och börja planera packningen i båten. Skulle verkligen velat gjort naglarna innan fredag..men hon är ju på semester så jag får väl försöka fila och fixa själv...blir ju inte alls snyggt..det är en hygglig utväxt nu. Kanske man skulle fila bort hela förstärkningen...går det själv?

Idag måste jag åka runt och kolla ny matta till båten, handla byxor och kalsonger till barnen. Apoteket för att inhandla div. värktabletter och plåster.

Tjo och hej från mej 

RSS 2.0