Själv ikväll...

Mannen har bjudit med sina anställda på fiske-kickoff, så jag är solokvist ikväll. Ja, barnen är ju hemma förstås.
Ska iväg med lillebror på fotboll kl 17 men efter de åker vi och köper PIZZA...sen blir det TV ikväll...finns inte så jättebra att se men Talang 2008 och Berg flyttar in går ju an...sen sover jag nog i soffan.

Skolade in lillebror ...

Skolade in lillebror på 6års vid Murgårdsskolan i går. Storebror är 7 år och ska upp i ettan nu.
Lillebror längtar verkligen att börja skolan. Han blir ju en stor pojke nu....så han är så stolt. När vi var klara i klassrummet och skulle gå ut därifrån stod storebror där och gav lillen är kram. Hej Rasmus sa han. När vi kom ut till bilen lillebror och jag så sa han: - Jag tror nog Hampus älskar mig litegrann ändå, mamma. 

Haha..han är så härlig. Har såna härliga kommentarer.

 Lillebror      Storebror


Semestern var toppen

Åkte i rättan tid...snö, regn & rusk här hemma...22 grader och strålande sol i Turkiet. 
Helt otroligt att de ska snöa i mitten på maj??!!

En veckas semester går verkligen fort, värre var det för mannen här hemma som hade hela huset för sig själv...tomt, tyst och  alldeles alldeles ensamt! Vad han säger ja...;-)

Nu innebär det att 2 stora väskor med kläder ska tvättas, torkas & strykas...det är det tristaste av allt...

Mannen fyller år i morgon så jag måste baka oxå...Själv jobbar jag så jag kommer undan allt gott....Trist men behövligt!!

Jag är fast

Kollar på såpan "Våra bästa år". Den är helt värdelös egentligen, men jag kan inte sluta titta. Så overklig, B-skådisar, ändå ser jag till att jag kan se den åtminstånde några ggr i veckan. Jag skäms lite faktiskt att säga att jag ser på såpan.

Han kollar i TV bilagan och...

  ..letar ivrigt på om det är något för MIG att se..jag brukar ju kolla på program som Gray´s anatomy, Anna Phil..mm....
Han hoppas att jag ska kolla på det så han med gott samvete kan gå ut i garaget och poa med sin pickup. Han står där och mekar, ljudet i högtalarna med uppkopplad USA radio....barnen ligger uppe och sover sött i sina sängar...jag sitter framför TV:n...kollar på det jag vill se...jag äger fjärrkontrollen...smörjer in fötterna med ringblomssalva...och bara njuter av livet, ensamheten, mitt program och lena fossingar....

Livet är bra underbart!!!


Men nu har det gått 2 timmar....börjar känna mig ensam...?!
M....KOM IN NÅNGÅNG!!!!!

Missförståndet...;-)

Lärarinnan ställer frågor till barnen.
-Vad är det som har fyra ben, är brunt och lever i skogen?
-Älgen, svarar Elsa.
-Rätt tänkt, säger lärarinnan, men det kunde också vara ett rådjur.
-Vad är grönt och hoppar i gräset?
-Gräshoppa, svarar Ulla.
-Rätt tänkt, men det kunde vara en groda också.
Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan.
-Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen men litet och mjukt när den tas ut?

Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter.
-Rätt tänkt, men det kunde vara tuggummi också!

Vad struligt det här blev!

Dom har ju tydligen bytt...någonting...här på bloggen. Kommer ibland inte in på bloggen...*fel lösenord*..kan inte kolla under "översikt"....undrar om jag kan blogga över huvud taget...?!

Nu är det bara 7 dagar kvar...

..sen far vi till Turkiet. Måste ut och kolla nya ballerinaskor/sandaler eller vad jag nu ska ha. Förra årets såg för taskig ut...och LUKTADE!!!??? Inte för att JAG har fotsvett...*måste vart nån som lånat dom* ;-)
Jaja...på din sko i Valbo hade dom fina skor...får åka ut dit i morgon och kolla. Jag jobbar ju i dag oxå...Är alltid på jobbet känns det som!!??

Ha en bra lördag alla bloggare.

Jag jobbar idag

Jag jobbar mitt på stan..personlig assistent. Hörde en massa oljud utanför...öppnade balkongdörren och där, mitt i krysset står en tjej och läser/skriker ut en dikt. Just ja, det är ju första maj...tal, tåg med allt vad det innebär. Har aldrig brytt mig om de där...funderade på att gå in och sätta i öronproppar...nej just ja...det får jag ju inte ha på jobbet. Hoppas det kommer en störtskur så dom går hem snart...OJ, vips så började det regna. ;-)

Men...dom gick inte.

RSS 2.0