Ikväll blir det lungt

Grilla lite god mat och gå till kasen med pojkarna..det får duga gott ikväll. Mannen har jour till 22 och jag ska upp och jobba dygn i morgon 08.00. 
Det här med att parta en sista april gjorde man ju när man va ung. Tror bestämmt att jag hade min första fylla på en sista april...förstå vad många ungdomar ikväll som har sin första fylla...ja, DOM fattar i morgon när dom vaknar...hur man kan må...FY! ;-) 


M som i mannen...

I Love You...;-)

Pass

Skulle till polisen och skaffa nya pass till barnen...nu när man är 7 år så ska man tydligen skriva sin namnteckning själv..helt utan någon hjälp. Min 7-åring kan förnamnet...men inte efternamnet utan hjälp. Då sa den snäsiga kvinnan på polisen att, ja då får jag väl fylla i att han inte kan sin namnteckning då...
Ja men sa jag...hur många 7-åringar kan hela sitt namn utantill då?!
-DU, det är MÅNGA FEM-åringar som kan sin namnteckning sa hon.
*OJ...det lät som att det var FEL på mitt barn som inte kunde....*?!


Mitt tjat gav resultat

Jag älskar att resa. Helst med hela familjen men oxå gärna ensam med barnen eller med en kompis.
Jag var i väg med största killen ( 7 år ) i höstas till Mallis. Vi hade de jättemysigt. Nu vill jag att vi åker hela familjen...men mannen kan inte. Han har egen firma så det funkar inte alltid som JAG vill det...;-)
Nu har jag tjatat mig till en Turkiet resa med barnen en vecka nu i maj. Mannen blir ensam hemma en hel vecka...*undrar vad han ska hitta på...FF= frufritt....Hahaha* Han måste ju vara hemma och tjäna nya pengar....till nästa resa...men då ska han allt med!!!!


RSS 2.0