Gipset borta

..men vad konstigt det känns. När sjukgymnasten tog av mig gipset och började röra på min arm så blev jag alldeles yr...kallsvettig...trodde jag skulle svimma. Blodcirkulationen började strömma ner i armen och handen så inte så kontigt att jag mådde dåligt. Efter en stund kändes det bättre och vi kunde fortsätta.
Jag har bra rörlighet, men det gör lite ont och det är ju vanligt. Jag är så rädd att använda handen så jag går med den precis som jag gjorde när den var gipsad. :-)
Fick några övningar som jag ska göra.

Igår hade vi kalas. Sonen fyllde 8 år. Han fick massa paket och va jättenöjd med dagen. Han fick bl.a en cykel av oss....
VI hade släkten här i går då. Sen på lördag bär det av till Jungel City lekland i Gävle. Han har bjudit dit 8 grabbar....så det blir nog fart på de kalaset. 

Nu ska jag bada...har verkligen längtat efter att varmt bad i badkaret. Jag som annars badar varannan dag på vintrarna, har inte kunnat bada någonting på 4 veckor....SKA BLI SÅÅÅÅ HÄRLIGT!!

Ha en skön dag i solen idag...(det är iallafall strålande sol här i Sandviken.. :-)...)
KRAM

Datorn halvpajj

Jag råkade dra ner min bärbara dator i golvet i fredags....det blev en smäll som hette duga och vissa grejjor flög ur...bla cd spelaren...har knåpat ihop den nu så jag kan skriva lite, men jag måste nog lämna in den på lagning. Jag är ju beroende av min dator....iofs så kan jag låna barnens stationära...men de står ju i deras rum...och dom går och lägger sig 19.30!!??

Helgen har varit bra. I lördags träffade jag PPP:arna på lunch, sen var det bara att fara hem och laga middag. Grannarna skulle komma över och kolla mel. festivalen...det va ju mycket bättre den hör veckan jämnfört med förra veckan.
Tyckte att AMY var bäst. och Måns....sen Lili & Susie hade en riktigt bra låt. Jag tyckte Lasse Lind va skitbra. Jag gillar sån musik..:-)

Idag ska jag upp på stan och handla lite...sen förebereda inför onsdagen. Min son fyller 8 år. Herregud...vad stor han blir. Va det verkligen åtta år sedan jag fick mitt första barn...alltså....är ju jag oxå åtta år äldre?!
Hehe..syns att det inte syns...;-)

Ha en jättebra dag 

Mina kidz



Måste testa det här med att få in ett klipp....här kommer mina galna barn..:-)

Är gräset ...

Är gräset grönare på andra sidan eller?
Det är väldigt många som separera just nu känns det som. Jag blir lite rädd faktiskt. Jag känner mig väldigt trygg så jag borde inte tänka så mycket på det. Men iallafall.
Jag är ju fortafarnde löv i min man efter snart 11 år. Klart som fan man blir trött på han ibland, vem blir inte det. Men jag skulle aldrig för hela mitt liv vilja byta ut den man jag är så trygg med och som jag älskar mest av allt, (förrutom barnen förstås)...hehe.
MEN, tänk om han skulle vilje se om gräset är lite grönare??? Shit. Vad gör man då?
Nej, man får tänka på att; Fan vad jag är bra. Jag är den bäste för M. Gräset är brunbränt på den andra sida...eller rent av sagt upp eldat!!!

Nej hörruni....jag har gått hemma för länge märker jag...tänker för mycket....har alldeles för mycket tid över.
Tror jag åker till jobbet i morgon och ugglar...:-)

GRÄSET ÄR GRÖNAST PÅ MIN TOMT IALLAFALL!!!

*förlåt, jag VET att jag svär mycket*

Tisdag...2 dagar kvar..:-)

Läste nyss att det kommer oväder över Sverige och att Frankrike stängt 2 av sina flygplatser.
Hoppas bara att det är över till i morgon då min man ska flyga från USA till England och sedan till Sverige på torsdag.
När han åkte ner så skulle han oxå mellanlanda i England med då va deras flygplatser stängda även 1 i Frankrike....så han fick sitta på arlanda och vänta på att bli placerad på ett annat flygplan..det är inte så lätt...att få in 200 personer i andra flygplan..
Han blev "bara" 8 timmar försenad till USA.
Så, nu hoppas jag att han kommer hem på torsdag...längtar så....

Nu sitter jag och väntar på att läkaren ska ringa. Har telefontid kl 11.30.
En sjukgymnast ringde och jag fick tid den 19 feb att ta bort gipset...och jag frågade då om jag kunde gå och jobba på måndagen...för min sjukskrivning går ut på söndagen.....men hon trodde inte att jag skulle kunna göra det...jag jobbar ju som pers. ass åt en multihandikappad...så det blir mycket lyft.
Så, nu måste jag flirta lite med läkaren och se om det går att...ops...han ringer nu....



Ja, då var samtalet klart. Det var inga problem att bli sjukskriven en vecka till....jag måste ju rehabiliteras i armen...få gymnasikövningar. Hade jag inte fått sjukskrivning så skulle jag iallafall ta ut komp....måste ju känna själv att jag är redo och använda armen fullt ut...

Nu måste jag halka upp med bilen och handla lite...

Ha en härlig tisdag

Snöigt Sandviken

Vi satt och såg på melodifestivalen igår. Syrran med barn var här.
Alltså...vad dålig hon va Petra Mede. Jag tycker Kristan Luuk är 100 gånger bättre. Dessutom fattade jag inte så mycket om det här med duellen och juryn...
Iallafall så tyckte jag de va rätt låtar som gick vidare...jag tycker faktiskt Carolin af Ugglas låt är bra, hon är ju verkligen speciell den kvinnan...kul att titta på.

Idag har det toksnöat här i S-viken. Skickade ut syrran i morse så fick hon skotta...sen kom en kille från firman och skottade...snart kommer det väl en traktor och gör värsta vallen....så jag får väl kanske ut med pojkarna till kvällen. Hade velat upp till affären och köpa tidningen idag, får se hur det blir med det.
Tycker inte riktigt om att köra med en hand...och inte i det här vädret!

Ha en härlig snöig dag!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av gullmalva.
Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 bild nr 6 lägg ut den på bloggen o skriv lite om den.
Utmana därefter 6 st nya o länka till deras sidor.



Här är bilden i mapp 6 bild 6.
Barnen och deras pappa leker med maten!! *nästan alltid*
Jaja...huvudsaken är att dom äter eller hur!?

Jag utmanar:
Jessica
Sandra
Linda O
Helena
Sanna
Annica

Klädbestyr idag

Idag är jag så pass bra i handen att jag kan göra lite grejer. Har en jättestor strykhög som jag måste ta tag i..börjar bli tomt i garderoberna..:-)
Appråpå garderober så har mina korgar/hyllor rasat i garderoben. Antgligen för att jag lägger allt på den översta hyllan så den blir så tung och rasar....nu har jag fått stått och draaaaaagit ut underkläderna som va på den nedersta hyllan...(kunde bara få tag i de som låg ytterst)...så idag måste jag ta och tömma garderoben...och börja om att vika ihop. Så...de kommer ta resten av dan...hehe.

Kl 14.30 brukar M och vi här hemma prata på MSN...båda har ju webcam...funkar jättebra.
Längtar jättemycket efter honom. 1 vecka kvar nu, sen så kommer han hem.

Hej svejs

8% ond bara..det är ju hur lite som helst :-)..testa du oxå!

Du är 8% ond!

Du är så himla god. Så god så att onda människor skrattar åt dig. Akta dig så att du inte blir trampad på!

http://www.testportalen.se/ondresultat.php

Lyckligt lottad

Det är ganska härligt att få vara ensam hemma med barnen iallafall. I vanliga fall så är jag mat, städ & tvätt-mamma..inte ett dugg rolig och barnen frågar direkt när dom kommer hem från skolan efter lek-pappa. Men så är det ju...dom verligen älskar att vara med sin pappa för han är lekfull, påhittig och älskar att åka fyrhjuling, Vilka barn älskar inte sånt?
När det gäller känslor, gråt och kakor så är det mamma som gäller....
Men nu...när M är borta....då duger jag till allt!! :-)
Trodde dom skulle tjata ihjäl sig efter M men inte alls...
-Ska vi ha myskväll i soffan, mamma...säger R direkt när han kommer från skolan. Det är så härligt.
Mina älskade barn som är sååååå duktiga nu när jag gjort illa mig. Tar bort allt från bordet efter maten, går ut med soporna, hämtar tidningen på morgonen innan bussen går, bäddar sina egna sängar.....
Åh, vad jag är lyckligt lottad som har dessa två underbara pojkar.

 Rasmus 6 år
 Hampus 7

Fika= Mums

Nu på morgonen ska jag åka och få naglarna fixade, härligt. Sen ska jag fika med min svägerska på köpis.

Ha en bra dag alla jobba-blogga-människor! :-)

Simskola & röntgen

Igår när jag skulle sätta på kupévärmaren i bilen en timme innan vi skulle åka till badet så gick strömmen. Testade dra upp jordfelsbrytaren men den åkte bara ner direkt igen. Sa till R att han skulle gå ut och dra ur sladden i bilen. Testade med inget hände....Ringde vaktmästaren Viktor...han bara skrattade (alltså detta är första dagen)...Vi testade lite på telefon men inget hände.
Han skulle komma förbi. Men då såg jag att R dragit ur fel sladd...han hade dragit ur sladden till värmaren i bilen och inte den utanför...så det fungerade när vi drog ur den rätta. Ringde och avbokade Viktor...han hade inte hunnit åka som tur va...men han sa att det vara bara att ringa om det va något så skulle han hjälpa oss. :-)
 
Har bokat in barnen på simskola på parkbadet. Simskolan gick finfint. Dom va i stora bassängen. 7 barn.  Var lite trögt för H i början men det gick bra till slut. Han tyckte de va för kallt. Läraren (Maria & Viktor) sa att föräldrarna kunde sitta brevid så länge det gick bra, skulle det inte gå så fick vi gå därifrån. Ulrika (kusinen Tuvas mamma) och jag tyckte de va lite otäckt idag..hehe. Utan puffar i stora bassängen, med bara en flytkorv!! Vi bestämde att nästa vecka går vi nog och tar en kaffe....det blir nog lugnast för oss...hahaha

Idag var jag in på röntgen i Gävle. Det såg fint ut...om 2 veckor får jag ta av bandaget. YIIIPPI!!!
Får se om jag kan börja jobba direkt efter eller om jag måste rehab lite innan. Jag jobbar ju med multihandikappade och måste ha båda härnderna helt OK.

Mannen är i USA nu...det är ju toppen med data & nät för vi kan ju pratade med varann genom MSN och webcam. Han tog ju med sig en dator och på dom flesta hotellen där nere är det fri uppkoppling. I morse pratade vi genom msn...barnen tyckte de va lite konstigt att se pappa prata på datorn..:-)

Nä, nu ska vi mysa i soffan, barnen och jag.

KRAM 


Bandy

Var på en härlig middag igår med vänner. Barnen va oxå med. Otroligt god mat med vin till...de gjorde att vågen gick upp lite...äh, skit the same.

Nu ska vi åka på bandy. SAIK - Edsbyn. HEJJA SAIK HEJJA SAIK

RSS 2.0